ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ & ΠΡΟΣ:

Πρέβεζα Άκτιο Αεροδρόμιο, Αθήνα, Λευκάδα, Πάργα, Ηγουμενίτσα, Θεσσαλονίκη.

BOOK NOW
ΟΧΗΜΑΤΑ

Mercedes W447 Avant Garde, extra long

Το 7-θέσιο μινιβάν μας μπορεί να μεταφέρει 7 άτομα με τις βαλίτσες συν τον οδηγό μας.

Το πελατολόγιο μας έχει δημιουργηθεί μετά από άριστη συνεργασία των τελευταίων ετών  και είμαστε υπερήφανοι να πούμε, πως εκτός από ιδιώτικούς πελάτες, έχουμε τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, οργανώσεις, τοπικά συμβούλια και πολλούς άλλους που προτιμούν τις υπηρεσίες μινιμπάς, μινιβάν & ταξί που προσφέρουμε.

Mercedes W212

Στα οχηματά μας εχουμε ψυγειάκι και σύνδεση Wi-Fi για να χρησιμοποιήτε με το κινητό, το τάμπλετ και το λάπτοπ σας

Τα οχήματα μας συντηρούνται σε τέλεια κατάσταση, δέχονται service πιο συχνά από ότι συνηθίζεται και οι οδηγοί μας είναι φιλικοί και επαγγελματίες. Έχουμε πολλούς πελάτες που επιστρέφουν στην Ελλάδα και μας επιλέγουν για τη μεταφορά τους.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το τμήμα της “Α2A SHARING TRANSFERS” προσφέρει υπηρεσίες αποκλειστικά για ατομικές ιδιωτικές μεταφορές αλλά και group (αθλητικές ομάδες, εταιρίες) καθώς και (Υψηλών Προσώπων) με ασφάλεια και άνεση.

Η εταιρεία μας διαθέτει μια σειρά από μοντέλα τελευταίας τεχνολογίας, όπως, Mercedes W447 Avant Garde, extra long  7-θέσιο minibus και Mercedes W212 5-θέσιο που εξασφαλίζουν ασφάλεια, άνεση και πολυτέλεια σε κάθε σας μεταφορά.

Στα οχηματά μας εχουμε ψυγειάκι και σύνδεση Wi-Fi για να χρησιμοποιήτε με το κινητό, το τάμπλετ και το λάπτοπ σας.

Το προσωπικό της εταιρίας μας (επαγγελματίες οδηγοί) χαρακτηρίζεται από ειδική εκπαίδευση και ομιλεί άπταιστα τόσο την Ελληνική, Αγγλική γλώσσα όσο και την Γερμανική γλώσσα.

Επιλογές κράτησης:

On Line Κράτηση ή Τηλεφωνικά (προ-κράτηση)

 Online Κράτηση : εξασφάλισε την θέση με πολλά προνόμια.

Κάντε τώρα την κράτησή σας εύκολα, γρήγορα με ασφάλεια και απλά ! Απολαύστε ευκολία στις πληρωμές σας με τη χρήση πιστωτικών καρτών (Visa, MasterCard, American Express).

Μην ξεχάσετε να κάνετε κράτηση και για την επιστροφή σας. Βρεθείτε στο αεροδρόμιο στην ώρα σας με της υπηρεσίες μινιβάν της “Α2A SHARING TRANSFERS”.

Τηλεφωνικά (προ-κράτηση) : Θα ήταν ευχαρίστηση μας να σας γνωρίσουμε, καλέστε μας και πείτε μας για την τηλεφωνική σας προ-κράτηση  ή πως θέλετε να κάνετε κράτηση και θα χαρούμε να σας ακούσουμε.

Η τηλεφωνική προ-κράτηση δεν εξασφαλίζει 100% την κράτηση της θέση σας καθώς προηγείται πάντα η ON LINE κράτηση την οποία και προτείνουμε.