ΕΤΑΙΡΙΑ

Καλωσήρθατε στην Α2A SHARING TRANSFERS” Μεταφορές  με Mini Bus & Limo.

H Α2A SHARING TRANSFERS έχει ως βάση την πόλη της Πρέβεζας,  είναι μια μεταφορική εταιρία που προσφέρει μεταφορές με μινιβάν/μινιμπάς & λιμο-ταξι με το καινούριο μας Mercedes W447 Avant Garde, extra long  7-θέσιο μινιμπάς και Mercedes W21, 5-θέσιο σε ντόπιους και επισκέπτες – μεγάλα και μικρά ταξίδια με άριστη ποιότητα και οικονομικές τιμές.

Το 7-θέσιο μινιβάν μας μπορεί να μεταφέρει 7 άτομα με τις βαλίτσες συν τον οδηγό μας.

Το πελατολόγιο μας έχει δημιουργηθεί μετά από άριστη συνεργασία των τελευταίων ετών  και είμαστε υπερήφανοι να πούμε, πως εκτός από ιδιώτικούς πελάτες, έχουμε τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, οργανώσεις, τοπικά συμβούλια και πολλούς άλλους που προτιμούν τις υπηρεσίες μινιμπάς, μινιβάν & ταξί που προσφέρουμε.

Τα οχήματα μας στην “Α2A SHARING TRANSFERS” συντηρούνται σε τέλεια κατάσταση, δέχονται service πιο συχνά από ότι συνηθίζεται και οι οδηγοί μας είναι φιλικοί και επαγγελματίες.

Έχουμε πολλούς πελάτες οι οποίοι επιστρέφουν στην Ελλάδα και είναι σαν να συναντάμε παλιούς φίλους, τι καλύτερο από το να δείτε ένα έμπιστο, γνώριμο πρόσωπο κατά την αφιξή σας στην Ελλάδα.