ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Αποσκευές

Πόσες βαλίτσες χωράνε στα οχήματα μας.Άνετα, 7 βαλίτσες, μία για τον κάθε επιβάτη.

Επιβάτες

Πόσους επιβάτες μεταφέρουν τα οχήματα μας. Τα μινιβάν μας μεταφέρουν μέχρι 7 άτομα με τις βαλίτσες και τον οδηγό μας.

24-ωρη Υπηρεσία

Είμαστε διαθέσιμοι οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, έχουμε 24-ωρη υπηρεσία μινιμπάς. Μην Αγχώνεστε για την ώρα άφιξης ή αποχώρισης σας.

Πολύγλωσσοι

Οι οδηγοι μας μιλούν Ελληνικά και Αγγλικά και γνωρίζουν για τα σημεία εδιαφέροντος σε όλη την Ελλάδα.

 

Όροι Χρήσης με της εγγραφή σας στο site μας …

Με την επίσκεψη σας στο site www.a2a-sharingtransfers.gr και για να μπορέσετε να κάνετε χρήση των υπηρεσιών μας είναι απαραίτητη η εγγραφή με τα προσωπικά σας στοιχειά.

Όλα τα στοιχειά αυτά αποθηκεύονται με ασφάλεια στην βάση δεδομένων της Α2Α ώστε να μπορείτε να κάνετε ασφαλή χρήση της ON LINE κράτησης και των προνομίων μας.

Επίσης όλα τα στοιχειά των πελατών μας βοηθούν την A2A στην συλλογή απαραιτήτων πληροφοριών τόσο για την σωστή εξυπηρέτησης σας , στατιστικών στοιχείων και την επικοινωνία μαζί σας.

On Line Κράτηση ή Τηλεφωνικά (προ-κράτηση)

Online Κράτηση : εξασφάλισε την θέση με πολλά προνόμια.

 

Κάντε τώρα την κράτησή σας εύκολα, γρήγορα με ασφάλεια και απλά ! Απολαύστε ευκολία στις πληρωμές σας με τη χρήση πιστωτικών καρτών (Visa, MasterCard, American Express).

Μην ξεχάσετε να κάνετε κράτηση και για την επιστροφή σας. Βρεθείτε στο αεροδρόμιο στην ώρα σας με της υπηρεσίες μινιβάν της “Α2A SHARING TRANSFERS”

Τηλεφωνικά (προ-κράτηση) : Θα ήταν ευχαρίστηση μας να σας γνωρίσουμε, καλέστε μας και πείτε μας για την τηλεφωνική σας προ-κράτηση  ή πως θέλετε να κάνετε κράτηση και θα χαρούμε να σας ακούσουμε.

–           Η τηλεφωνική προ-κράτηση δεν εξασφαλίζει 100% την κράτηση της θέση σας καθώς προηγείται πάντα η ON LINE κράτηση την οποία και προτείνουμε …

Επιβεβαίωση κράτησης :

Είτε προβείτε σε ON LINE κράτηση είτε σε ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ προ-κράτηση θα γίνει επιβεβαίωση της θέση σας με email και τηλεφωνικά από την A2A.

Ακύρωση τις ON LINE κράτησης σας :

Στην περίπτωση της ακύρωση της κράτησης σας η εάν δεν καταφέρεται να πραγματοποιήσετε την μεταφορά σας τότε κατόπιν συνεννοήσεως τηλεφωνικής είτε με email η μεταφορά σας μετακινητέ σε ημερομηνία που επιλέγετε εσείς σε συνεννόηση με την εταιρία μας.

Δεν προβλέπεται η επιστροφή χρημάτων.